MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Mielona papryka

4. Dodając do dania słodką mieloną paprykę, należy ją najpierw zaparzyć tłuszczem, który nie przekracza 60 stopni, inaczej papryka się spali, bo ma w sobie cukier.

Zobacz również

Dni Czeladzi 2024 już blisko. Kto będzie bawił publiczność?

Dni Czeladzi 2024 już blisko. Kto będzie bawił publiczność?

Silne reprezentacje w formie przed Euro 2024. Pewne wygrane

Silne reprezentacje w formie przed Euro 2024. Pewne wygrane

Polecamy

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Aromatyczna zupa kalafiorowa jak u babci. Idealna na pierwsze danie

Lewandowski dołącza do Putellas i Pusha T. Polak gwiazdą kampanii Zalando

Lewandowski dołącza do Putellas i Pusha T. Polak gwiazdą kampanii Zalando

Pijesz słodkie napoje? Uważaj! To też słodycze. Ile można ich wypić dziennie?

Pijesz słodkie napoje? Uważaj! To też słodycze. Ile można ich wypić dziennie?