MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
By rozpocząć kiszenie kapusty, wystarczy tylko dodatek soli...
fot. Ordasi Tatyjana/Getty Images

Jeszcze zdążysz ukisić kapustę na Święta. Domowa kapusta kiszona jest najlepsza do bigosu i pierogów. Zobacz przepis i kluczowe wskazówki

By rozpocząć kiszenie kapusty, wystarczy tylko dodatek soli do poszatkowanych liści. Warto ubić je dłonią albo drewnianym tłuczkiem, by ułatwić i przyspieszyć ten proces.

Zobacz również

W Muzeum Widzewa otwarto wystawę poświęconą Jackowi Machcińskiemu  ZDJĘCIA

W Muzeum Widzewa otwarto wystawę poświęconą Jackowi Machcińskiemu ZDJĘCIA

Jubileusz 105-lecia jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej w Zagórzycach [ZDJĘCIA]

NOWE
Jubileusz 105-lecia jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej w Zagórzycach [ZDJĘCIA]

Polecamy

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna